Nya kläder :D

Mina Nya kläder från Zalando :D SUPERFIIIINA! Ska dock aldrig handla från Zalando igen pga att jag fick jättelång väntetid på mina kläder å som ursäkt fick jag 10 % på varor över 300 kr.... lixom tack för de 30 kr rabatt :D

hårfärg!

 
Hur mitt hår ser ut i massa solljus och med Iphone-kamera (det är mörkare) VS vilken hårfärg jag vill ha! Bomba gärna med tips på vägar dit :)!

träningsresultat - Lov

Har kommit igång med träningen, känns så OTROLIGT skönt!
Lite resultat är :
  • har gått ner cirka 2 hg (inte så mkt men har ju fått muskler)
  • Har fått 0.5cm mindre midja
  • fått 2 cm större lår
Känns lite tråkigt att mina lår blivit större eftersom jag har lite komplex över dem, men det är ändå ett resultat av träningen vilket ändå gör mig nöjd! Fettet försvinner väl lite mer med tiden och jag har bara pumpat ben hela veckan typ så är inte så konstigt egentligen !
 

träning

Träningen går frammåt, idag kändes de inte alls lika jobbigt när jag kom hem som det gjort efter springturerna innan. Det enda jag behöver bli lite mer motiverad på är styrketräningsbiten, sittups, hantlar, squats, benlyft, plankan osv... tycker det är så sjuuuukt tråkigt så de blir oftast lite söligt... men sen när man kommer ut å springer så går de skitbra!
Ett tips på en låt som har perfekt takt att springa till är Lilla björn och Lilla tiger