Inspiration


suddigt

Efter operationen har jag börjatse extremt suddigt på operationsögat! Jag vet inte riktigt vad det beror på men jag skulle kunna gissa på att jag är uppsvälld så att någon synnerv kommer lite i klämm eller någonting liknande! Detta är väldigt jobbigt då jag måste fokusera 10 gånger så mycket när jag ska läsa någonting och på kvällarna är jag helt utmattad och somnar bums när jag lägger mig i sängen (vilket i sig är väldigt skönt)!
Idag har jag bestämt mig för att försöka komma ikapp med skolarbeten som jag ligger efter med eftersom jag blir så otroligt stressad av att ligga efter. Jag satte mig ner med frågepappret och började läsa, fick läsa om, igen och igen och igen utan att förstå sammanhanget i texten, fokuserade väl så mycket på att se ord för ord antar jag. Kom på en tillfällig lösning som fungerar när jag ska göra läxor och sådant hemma, dock inte i skolan ! Tejp och en fyrkantig bandagebit, detta räddar min dag ♥, men ser förjävligt töntig ut :I

lite snabbt

Känns otroligt skönt att äta kolhydrater igen! Blir så mycket lättare att kombinera en måltid!
På måndag börjar jag äta två måltider och 3 soppor, ser fram emot det! :)
 

blåtira

Har ju nu gjort min operation, vilket jag gjorde igår klockan 08:00. Fick lite lugnande och sen var det igång. Låg i stolen i cirka 40 minuter och äcklades över känslan när de drog i senan i ögat... Kan inte påstå att just det gjorde ont, men det var ju inte specielt bekvämt heller! På vissa stälen in mot näsan hade jag lite känning trots lokalbedövningen och det stack till lite när dom höll på där, kändes som att en nål tryckes in i huden där... fast de gjorde ju heller inte så ont så jag skrek direkt... gnydde väl mest till! Det var äckligare att opereras denna gång för jag viste hur allt skulle kännas eftersom det ju är andra gången jag gjort detta ingrepp. Tänkte på skalpeller och operationsfilmer från tv och blod och ett tag ville jag nästan kräkas.
Idag har jag nästan inte alls ont, trots att jag är sjukt mycket mer uppsvälld... Blågat är inte ens blått... det ser ut som att det rinner blod ur ytterkanten på mitt öga för att det är så blodrött... de två översta bilderna är från igår och de två underst är från idag!  Jag ser otroligt charmig ut på bilden längst ner I KNOW!
 
 
 

kupolen

hm på kupolen hade inte några av de kläderna jag la ut på bloggen igår... det gjorde mig lite besviken men jag hittade lite ersättningskläder och är nu påväg hem med två byxor och en cardigan! rätt nöjd ändå!

HM

Satt och spanade lite på HM, och insåg att det är väldgt bra att de finns en provdocka så man kan typ identifiera sin stil lite.. Och jag antar att jag gillar en slapp stil, lär fixa lite pengar så jag kan förnya min garderob lite... alla de här stilarna skulle sammanlagt kosta 2668kr... URK man blir ju depprimerad

kärlek♥

Måste berätta nått väldigt gulligt som jag glömt berätta!
När jag hade gått ner 15 kilo så kom älsklingen hem efter jobbet med en jätteros och 500 kr till nya byxor! Väldigt fint o gulligt! :)
Rosen har tyvär nog sett sitt sista ljus och 500ingen har ännu inte blivit uppköpt! Kanske ska försöka ta mig till kupolen i helgen även fast jag är sjuk, men börjar bli trött på att bara vara hemma nerkrypt i soffan o sängen och inte göra någonting!
:(

Upptrappning

På måndag ska jag börja trappa upp min mat ytterligare lite till, har ju nu i 5 veckor ätit tre soppor och 100g protein + sallad. På Måndag kommer jag äta 3 soppor, och en "vanlig" måltid. Är lite nervös!
Har börjat titta ut lite reccept på rågbröd som jag ska baka senare i upptrappningen!
Hihi :)

lääääääxor

måste göra någonting åt mina svårigheter att komma in i konsentrationen så jag kan ta tag i plugg och få bort stressen som gör att jag blir handlingsförlamad och inte gör läxor så jag blir ännumer stressad o mer handlingsförlamad.
Finns allt för mycket saker som distraherar mig.

Ikväll ska jag fira!

Hade som mål att denna vecka gå ner till 15 kilo lättare, trodde inte att jag skulle lyckas för det gick så segt... men gud vad glad jag blev i morse när jag ställde mig på vågen och den visade den siffra jag länge drömt om :') Har nu ett hälsosamt BMI och är inte längre överviktig! Känns så sjuuuuuuuuuukt bra!!!!!!
 

En liten framgång är ändå en framgång

Jag måste säga att jag är sämst på att ta de lugnt på gymmet när man har lovat sig själv att ta det lugnt för man inte är riktigt kry!
Tänkte att jag skulle gå en halvtimme istället för att springa.... och rätt va de va så hade jag lutningen på max och gick de snabbaste jag kunde! Haha! Hoppas det ger resultat i alla fall :)
Jag sitter just nu och dricker te och väntar på att Louise ska höra av sig! Vi ska träffas idag och knäppa lite kort med systemkameran :)

Glad!

Imorse när jag vägde mig hade jag gått ner 14,5 kilo :) snaaaaart 15! Är väl så där superstolt att jag håller igång med träningen o kämpar på med dieten och resultatet det ger! :)


Nej

Förhoppningarna att ha gått ner till 15 kilo raserades! Kommer väl knappast gå ner ett kilo denna helg! Är glad ändå! Håller huvudet högt! De blir ju ändå aldrig riktigt som man tänkt sig! :)
Idag ska Martin med till gymmet o de kommer bli skoj!