Bilder

Någon som testat detta vin? Gott? Lets hope so


Nyår

Börjar känna mig helt okey inför nyår! Piffat en massa sen klockan 13 så börjar känna mig lite lugnare! Nu ska jag leta efter en ring som ser ut som en orm. Den ringen fick jag av Cornelia, Camilla o Natalie tror jag visst, superfin!
 
 
 

NYÅRSKLÄDER

efter över en timmes letande ãr det snyggaste jag kan hitta till nyårsfirandet det här tråkiga. hatar min kropp idag. ALLTID när man ska hitta nått snyggt så ska magen vara för stor, låret för tjocka rumpan för utåtstående och brösten för små. jävla skit...


woala, den har blivit en säck...

Tänkte hoppa i min gamla älsklings-mys-tröja och woala, den har blivit en säck...
Detta ger mig motivation och glädjer mig nått enormt. Går nu ner cirka ett kilo på 1-2 veckor vilket är otroligt frustrerande då jag innan gick ner 6 kilo på en vecka.. men när såna här saker händer, då känner man att det är värt det! Är nere på / uppe i 11 kilo lättare!
Hur den ska sitta------------hur den sitter
 
 

mitt år i bilder :)

här ãr mitt år i bilder från mobilen, en massa fina och minnesvärda stunder med människor jag tycker om! tyvärr finns inte bilder från alla fina stunder så flera vänner ãr inte med på bild. men jag tycker om er alla väldigt mycket och hoppas att vi får ett fint år till tillsammans <3vissa bilder ãr fula,skabbiga,hopplösa men det bryr vi oss inte om, för det ãr minnesvärt ändå!

kolhydrater

Nu får jag så smått ha in lite kolhydrater i min dagliga måltid.
Ska prova lite å se ifall jag stannar eller fortsätter gå ner i vikt, om jag stannar eller går upp lite så ska jag ta bort kolhydraterna igen och fortsätta ett tag så här med bara protein och sallad!
Saker jag har tänkt att jag ska handla idag :
Avocado
lite cashewnötter
paprika
Kött
Ägg
Bacon
.
Eftersom det är lördag idag så tänkte jag mysa till det lite med kött avocado cashewnötter och paprika :)
Ge gärna tips på långsamma kolhydrater, för jag är väldigt dålig på sånt där :P
 
 
 

problem

börjar bli riktigt sugen på kolhydrater, inte kul o bara äta soppa kött soppa soppa soppa kött soppa soppa osv... jävla idiotdiet. Känner mig så sur i magen, de svider och jävlas.
Är dessuom förkyld så jag smäller av så jag kan inte träna över huvud taget vilket är väldigt jobbigt, får lixom ingen tidsfördriv.
Fan vad trött jag är på det här, längtar tills om 14 veckor, då KANSkE jag är klar med nivå 2 och kan hoppa upp till nivå 3 av 6 eller vad det är Suck...
 

väska

Har precis nyss beställt väskan från HM som jag ville ha :) hihi är så sugen på att få hämta ut den och fyla den med en massa saker :)))))

Sale

Kom hem med två plagg, en tröja och ett par jeans, spenderade 260kr sammanlagt tror jag, värsta kapet alltså! ;)


nyårslöfte

Har filat lite på ett nyårslöfte, och förutom att hålla mig till dieten så funderar jag på nått
"bli mer social och stå på mig samt bli lite roligare och lite trevligare, göra mer saker"
jag hatar att bara sitta inne och inte göra någonting, måste ta upp kontakter och hitta på saker. Har blivit en soffpotatis för 17 gubbar!
(bild som Martin tog i sommras när vi fiskade med Jonna och Tobbe :) )

kläder HM

Sitter i min ensamhet och tittar på Hm:s onlineshop på lite kläder jag skulle vilja köpa! Det mesta är på rean nu så får nog skynda mig o haffa innan någon annan gör det ;)
En mysig men ändå snygg stil!

Bilder

Här kommer bilder i osammanhängande Ordning från julfirandet hos mamma :)


Allergi

Hej jag i förrgår fick jag förmodligen min första allergichock, av vad vet jag inte! Bara att jag fick massa utslag i ansiktet som kliade och gjorde ont och såg ut som finnjävlar som jag aldrig har annars. Ena sekunden var de inget i mitt face, nästa sekund myllrade det! :(


älgkrock

Idag krockade mamma och jag med en älg. Den var jättestor! Först sprang den längst med bilden och sen sprang den in framför bilen och la sig över huven. Lixom, hade de varit jag som var älgen så hade jag inte sprungit mot det som skrämmer mig, utan bort ifrån. Idiotälg.
Redan när jag såg älgen så förstod jag att vi skulle krocka så jag blev inte speciellt rädd utan förberedde mig mer för krocken. Tänkte "men va fan, jag orkar inte skada mig" allt började gå i slowmotion och jag tänkte att jag skulle skydda mig för krocken så mycket som möjligt, satte upp händerna framför ansiktet och spände benen så jag inte skulle flyga frammåt. När älgen träffade bilen kändes det knapt någon duns, kändes inte alls som vi krockade egentligen som om vi bromsade snabbt bara. Här blundade jag bara så jag såg varken när älgen landade på framrutan eller när den gled av och sprang iväg ut i skogen igen.
Nu i efterhand när jag vet att jag inte skadade mig alls, så ångrar jag nästan lite att jag satte upp händerna framför ansiktet. Hade velat se älgen, hur det såg ut... det är ju lixom en upplevelse som hade fått mig att kanske köra bil lugnt i framtiden. (dock körde mamma skitsakta 40-50 max)
Hur som hellst så var det inte alls som jag trodde det skulle vara! Det var lite intressant!

kärlek

Har förresten 4 månader med sweetie idag  :) Puss pårej :}

workout

har tränat en massa här hemma nu! Ãr pigg och glad idag! ska väl hoppa in i duschen nu och bli lite fräsch igen!



otillräcklig, dålig initiativförmåga och visar för lite engagemang.

kan inte sova. ãr besviken på mig själv, ãr besviken på andra... vill gå tillbaka några månader i tiden och få ogjorda saker gjorda... men det går ju inte, så nu ligger jag och funderar på hur jag egentligen borde ha agerat. Så där som man gör när man ãr missnöjd med situationer man varit i.
Detta blev väl en värdefull läxa... ogräs blir aldrig fint om man inte vårdar det.
Jag lyssnar till bubbens susningar och tänker, att snart ãr nog bland drömmar jag med. iaf om jag lyckas tränga bort tankarna för ett tag.



100kr

Här är bilder på tröjorna jag köpte idag! 50kr styck, rena kapet! C:


kupolen

sitter i Louises bil på väg hem från kupolen! har varit en kul dag som börjar bli jobbig då jag glömde mina shakes hemma och åt frukost klockan 11.... urk!
köpte två tröjor för 50kr styck på hm, bild kommer nog!

stil

känns som jag ãr på väg uppåt igen, har haft ett antal sunkiga månader nu. men nu håller de på och artar sig igen :) kanske för jag kommer i fina kläder igen, kanske kanske!




här tänkte jag jämföra ansiktsformerna ovanför e 10 kilo lättare o under e 10 kilo tjockare!

hmm

Att nya hedern inte visas måste bero på någon bugg hos blogg.se....... den kommer förmodligen snart, den finns om man går in direkt på http://www.amadamn.blogg.se

nytt o frächt

Jag har gjort lite ändringar på bloggen, ny heder och ny text ovanför den. Textraden kommer ifrån Svenska Björnstammen - Svalkar vinden villket är en av mina favoritlåtar av dem.
Vi får se hur länge bloggen håller sig i det här skicket, när jag väl börjar ändra brukar jag göra om tusen gånger!

mat



här ãr en bild på min första måltid på tre veckor! magen mår helt okey!
ska sluta väga mig varje dag nu och istället väga mig en gång i veckan, går ändå så segt nu!

aquanova

hade en underbar kväll på Aquanova igår med älsklingen! det var bara vi där så vi behövde inte köa eller trängas!
vi åkte inte så mycket rutchelkanor (ingen aning hur man stavar det :p) utan vi simmade mest runt och myste i bubbelpoolen!
Det var jättejättemysigt! Älskar dig Martin <3

Aquanova

Nu ska jag och finis till Aquanova och bada äventyrligt! :D
(Eftersom jag varit duktig o gått ner tio kilo)


ruta 2

ska få äta protein idag + mina shakes, ãr väldigt nervös över hur detta kommer gå... kommer jag få i mig de, kommer jag spy, kommer jag bli dålig i magen, kommer jag gå upp i vikt, kommer min viktnedgång stanna.... den som lever får se sägs det.
mitt bmi ãr fortfarande för högt och jag har cirka 6 kilo till för att ligga på ett "normalt" bmi. här räknat lite och kommit fram till att om jag från min nuvarande vikt går ner 15 kilo så kommer jag fortfarande ha ett bra bmi.. och kanske ãr det så långt jag ska satsa, fatta vad lycklig och stolt jag skulle vara om jag hade gått ner 25 kilo allt som allt! det ãr möjligt och det ãr inte så långt bort egentligen. Beach 2013 here I come.


lycka

Var hem till min egen lägenhet idag för första gången på otroligt länge! Tänkte att jag skulle leta fram massa gamla tightare kläder, hittade hur många som hellst och fick konka med mig en väska på säkert 90 Kilo hem till Martin! Det var kul att komma i gamla kläder igen och det kändes som en liten morot för att verkligen verkligen se till att det här lyckas! Imorogn blir det 3 shakes och en efterlängtad måltid bestående av någon form av tuggmotstånd och protein! Gud vad jag har varit duktig de här tre veckorna, har inte fuskat alls. Kan inte förstå att jag har gått ner 10 kilo på 3 veckor. Det känns overkligt!
 

bacon och ägg

Imorgon ska jag få äta 100g protein! Jag ligger och funderar på vad exakt jag ska äta egentligen, om det ska bli någonting helt vanligt som ägg och bacon, eller om jag ska lyxa till det med en 100g köttskiva...
Det blir ju lättast om jag gör ägg och bacon och faktiskt så älskar jag ju ägg och bacon... haha :)

10 kilo, nästa vecka börjar ny utmaning

Jag har nu gåttner 10 kilo och jag är väldigt glad :)! Jag är väldigt stolt över mig själv!
Tycker dock att det är tråkigt att jag själv inte ser så mycket av det eftersom att jag ser mig själv varje dag, hade nog sett det mer om jag inte hade tittat i en spegel under hela den här tiden...

-
På måndag börjar nästa utmaning, vilket är att börja lägga in lite protein.
Dag 1-4
3 soppor och 100g protein ( så som kött, fisk, skaldjur osv)
 
Dag 5-9 eller längre
 
3 soppor och 100g protein ( så som kött, fisk, skaldjur osv) + grönsaker utöka gärna lite varjedag
 
Dag 10-14
 
3 soppor och 100g protein ( så som kött, fisk, skaldjur osv) + grönsaker + lite kolhydrater som rotfrukter, potatis, pasta, frukt, mjölk
 
 

c:

har idag exakt gått ner nio kilo :) snart snart snart 10 och gud vad jag kommer vara stolt då!

yäy.. ---.-

Har inte mycket självförtroende på topp idag, rätt lågt faktiskt.
Känns som jag ser ut så här igen, ohhh fuck my life

gymma

Idag ska jag troligtvis gymma när jag kommer hem!
Det är lika bra att börja med sådant från start samtidigt som jag är lite skeptisk mot att träna just nu då jag tänker att jag får i mig 400kcal per dag nu och om jag tränar gör jag mig av med en massa kcal så det kanske inte är speciellt hälsosamt att träna just nu!
-
Ser i alla fall fram emot att träna häcken av mig, och benen, och magen ;)
 

8,5

Den här veckan ãr jag faktiskt besviken på! har bara gått ner 2,5 kilo.. blä vad tråkigt!!!! 8,5 kilo lättare totalt1,5 kilo kvar tills jag gått ner 10 jävla kilo, de lär ju vara någon gång i veckan! Då ska nog jag o sötnos åka till aquanova för att fira :)

Usch -.-

har hört att man vissa veckor knappt går ner alls... denna vecka ãr fan en sån. jävla skitvåg vägrar visa vad jag vill ha! drömmer allt oftare mardrömmar, som inatt då jag drömde att jag gått ner tio kilo och firade med att dricka oboy och gick upp allt igen!

simmmmma

nu ska jag skynda mig hem och packa badkläderna och dra mig ner till simhallen :) wohooo äntligen ! ska simma länge o basta ännu längre åh vad skönt ! hmhm! har en toppendag idag :)

8 kilo

har nu gått ner 8 kilo, 2 ifrån 10! nu rasar jag inte längre i vikt och det känns lite jobbigt! det var ju som en morot att se att vågen visade mindre varje gång man ställde sig! jag ãr jättestolt över mig själv! och när jag gått ner 10 kilo då ska jag fira med ett träningspass av nått slag, kanske simning eller springa. de e mina två favoriter! :)

sugen på mat

nu ãr det inte min mage som vill ha mat längre, nu ãr det mina smaklökar som vill känna matsmaker och munnen som vill tugga ! tänk er en första knapret på en nyrostad macka, smaken av smöret mmm spagetti o köttfärsås, potatis o köttbullar o gräddsås! pizza, hamburgare ! skulle jag inte vilja det här så mycket som jag gör så skulle jag nog ha slutat för länge sedan!

Dag 7

Nu börjar mina kläder bli för stora, mina byxor korvar sig och tröjan hänger och slänger.. Alltså en som förr satt tight!
Visst de känns positivt men känner mig lite skeptisk då det inte är någon idé att köpa nya kläder då jag kommer krympa ännuer... Hmm :I


en vecka 6kilo !

Nu har det gått en vecka och jag kan glatt säga att jag har gått ner cirka 6 kilo (5,8-5,9)! jag ska fira detta med att gå upp för tidigt på en söndag, pallra mig till Borlänge och sälja bullar med mitt UF-företag! Inga bullar till mig :( En liten sammanfattning av veckan som gått:mådde apa i början och låg o böla i sängen för jag var så hungrig. efter dag två började det bli lättare och efter dag tre så började det gå super. tog kanske någon dag till innan hungern försvann och att jag får ont i huvudet beror på att jag dricker på tok för lite vatten! kram på er!

vasahallen

sitter och dricker bananshake som ãr "to die for" smakar ungefär som bananaskids ! simmturen var underbar, de var knappt folk i bassängen så man kunde ta de lugnt i sin egen takt! var en jättesnäll gubbe i kassan, mitt kort fungerade inte men hade 26 kronor på mig men då hade jag inte råd med skåpet så jag frågade om man kunde ställa väskan där inne han tyckte nog synd om mig och sa att jag fick låna en tia av honom :) såna människor borde det finnas flera av!!

simma

Nu bär det av mot simmhallen där jag ska försöka simma så länge jag kan (så länge jag kan innan jag blir uttråkad) Ska basta hur länge som hellst också!
Är på toppenhumör idag :) 
Snart tillbaka till de här benen ♥

glad morgon!

vaknade nyss och ställde hoppade direkt upp på vågen, blir nästan tårögd när jag tänker på att jag snart ãr där jag alltid har velat vara! hade nu gått ner 4.9 kilo alltså nästan 5 kilo! nu ãr det cirka bara 10 kilo kvar! så om det går i den här takten så kanske kanske kanske jag kommer kunna äta någon köttbulle/julskinkebit i jul :')