irriterad

Lite irriterad idag på folk som försöker övertala mig (och då menar jag inte "varför går du på det där för" utan de som verkligen försöker ÖVERTALA) att jag inte alls behöver den här dieten och att jag ska sluta med den osv...
Jag kan väl ioförsig förstå att folk är skeptiska för många som går på soppdieter går upp allt på en gång.. Men med Cambridge får man rådgivning av en dietist, man trappar upp till vanlig mat och allt tar lång tid. Det är inte så att jag ska gå på soppa i tre veckor och sedan trycka i mig en pizza... föresten skulle jag inte kunna det för att min magsäck har krymt nå enormt.
-
Sen så gör jag det här för min egen skull. Det är jag som bestämmer över min egen kropp, ingen annan.
Jag kommer må mycket bättre både psykiskt och fysiskt om jag går ner till min trivselvikt.
Så kära alla ni som håller på och säger till mig varannan minut att det är dumt de jag håller på med och att jag borde sluta och att jag kommer gå upp allt igen. Den som lever får se säger jag bara.

Viktnedgång 4 kilo!

Har idag köpt lite smak till vattnet, då jag är sämst på att dricka vatten och är helt uttorkad!
Jag tipsar gärna om den för den är jävligt god, men ett minus är att de smakar vatten när man dricker och det är mer eftersmaken som smakar superdupergott!
45:-
 
HAR NU GÅTT NER 4 KILO WEHO!

Jag o min shake

Här är jag och min kvällsmat! Shake ala Jordgubbe
Har mått förvånansvärt bra idag ! Inte trött alls och inte hungrig!
Det går bra nu


dag 4 (klockan två)

Åt frukost runt 8 men har ännu inte hunnit bli speciellt hungrig! Har lite ont i magen på vänster sida under revbenet och borde börja hälla i mig vatten! Annars mår jag toppen! Ar glad och pigg :)
Ska snart äta middag (soppa med jordgubbssmak) sen gå till hud och kroppsboden och byta ut lite smaker och sen funderar jag på om jag ska dra med Martin till simhallen :)

Mardröm om mat!

Har nu två nätter i rad drömt mardrömmar om att jag har av misstag råkat bryta dieten. Som att jag har glömt att jag går på Cambridge tryckt i mig en pizza och sedan kommit på att jag har sabbat min diet, vaknat och vart ledsen för jag trott att drömmen varit på riktigt men efter ett tag insett att det bara var en dröm!
Piuh !

två steg från paradise (Dag 4 morgon)

Nu ska de tre värsta dagarna vara över! Ska känna mig piggare och inte vara lika hungrig!
Är lite nervös över skolan, hur folk kommer reagera och vad de kommer säga om jag inte äter i matsalen och säger att jag går på soppdiet haha, är väl inte speciellt många 18åringar som gör det kanske!
Jag börjar bli lite ledsen och fundersam över hur det kommer att bli med jul! Jag älskar julbord och jag kommer antagligen inte äta julmat :/ Martin o jag ska nog äta julbord i efterhand! Eller så får jag vänta till påsk.. fast då blir de ju ingen julskinka haha!
Jag har nu gått ner 3 kilo!
kilona rullar bort som dom ska, de går bra nu!
 

Bilresa

Är på väg till Borlänge med min käraste! Vi ska blandannat köpa en ny våg eftersom Martins är konstig! Skulle nog inte klara det här själv! Är så glad att Martin finns när energin är på noll och man vill utesluta sig ur klubben "levande"
Han tröstar och pushar :)


Lunch fast ändå inte lunch.

Här är bilder på Martins och min lunch! Känner mig mer sugen på Martins mat faktiskt. Min bestod av vatten och mintpastiller!
Är inte speciellt hungrig nu klockan 14.50 men längtar tills middagen som kommer bestå av soppa med smak av kakao och mint!!!


Dag 3 (klockan 12)

 
 
 
Nu börjar det bli jobbigt... Är så sjukt sugen på någonting med tuggmotstånd.. Ja iaf nått annat än mina mintpastiller... 
Sitter på en Sibylla-restaurang och dricker vatten medan Martin äter mat.. Det är ändå inte så jobbigt att stå över mat... men det är jobbigt att stå över saker att tugga på en hel dag... Har nu gått ner 2,6 kilo (enligt Martins våg) 
 

dag 2

Den här dagen här varit otroligt jobbig! Varit hungrig från och till. När hungern varit som värst här allt känts jobbigt och jag har kurat ihop mig i sängen ! Det värsta ãr ändå inte hungern.... jag ãr en STOR matälskare och hur fan ska jag klara mig utan köttfätsås, klyftpotatis, bacon, nuggets, kyckling, skinka, kött ???????? Omfg :(

diet

Har idag börjat på Cambridge, detta är en slags soppdiet + rådgivning.
Är trött i huvudet, ont i huvudet och hungrig! 
De tre första dagarna ska vara jobbigast och då tycker inte jag att dag 1 har varit speciellt jättejobbig ändå! 
Ska försöka kurera huvudvärken med lite vatten då man ska dricka 3 liter vatten om dagen och huvudvärk tyder på att man druckit för lite!
Håll tummisarna för att det går bra för mig :)

Busungar

Nu ska jag Albin Ebba o Martin ut på äventyr! :>

olivolja del 2

Jag har nu provat olivolja som ansiktskräm nu i några dagar och det fungerar SUPER!! Jag trodde jag skulle få fet hy och mer finnar och porer men resultatet blev helt tvärt om! Ãr mjukare och slätare i hyn, har knappt några finnar och mina porer krymper allt mer! Detta ãr inte heller inbillning för Martin sa för någon dag sedan att jag var ovanligt fin i hyn!
Ett minus ãr att olivolja luktar rätt äckligt!

intala de människorna där om att jag är en rolig och intresant person.

Who says I can’t be free?
From all of the things that I used to be
Re-write my history
Who says I can’t be free?

Idag känns allt bara skit och jobbigt! Borde försöka städa lite och sen klä mig lite snyggare än Mjukisbyxor och Martins gamla t-shirt. Då kanske självförtroendet hamnar lite närmare sin rätta plats.
Skulle vilja flytta till en ny stad där jag inte känner någon alls och intala de människorna där om att jag är en rolig och intresant person. När jag flyttade till Borlänge och inte kände någon ville jag bara komma så långt bort från mitt dåtida högljuda perversa jag och blev till en början en tyst person som alltid gick med musik i öronen och gömde mig. Tror det fortfarande speglar sig i folks uppfattning om mig och det känns inte alls så roligt. 
Mycket av min uppfattning om andra speglar sig i vad jag tror att de tror om mig villket också förhindrar mig till att "Re-write my history, From all of the things that I used to be" 
Det finns en människa som ger mig kraft att orka med mig själv sånna här dagar, Martin jeg elsker deg ♥
 

Olivolja

Testar nu olivolja som ansikts....kräm? Läste nyligen att man kunde göra det och bestämde mig för att testa! Hör av mig om några dagar o berättar vad jag tyckte