Förhoppningar på veckan! :)

Mina förhoppningar på den är veckan = att jag trännar ordentligt för då kanske, kanske, kanske förhoppningsvis jag har gått ner 15 kilo tills Måndag (vilket var mitt första mål) har nu gått ner cirka 13,8/13,9 alltså cirka 14 kilo.. så har ett kvar! PEPPA!
Sen får vi se, jag tror jag ska fortsätta ett tag till.. tills jag kanske gått ner 20 kilo iaf! Får se hur det känns när jag väl är där! :) Jag bjuder på en bild som gör mig vädigt lycklig varje gång jag ser den! ♥

träningskläder

Här är lite bilder på hur de nya träningskläderna sitter :) Känns nice å dra o gymma å känna sig snygg så man slipper skämmas haha :) Var o gymmade i morse och ska dra o simma ikväll innan de stänger, ska bli riktigt skönt :)
 

Träningskläderna

Köpte gymkort idag på Vasahallen, Jag och Martin var ju och tittade på 24/7 igår men det var bindningstid i ett år och jag kände att just nu passar inte det mig! Tror Martin också skulle köpa gymkort där, blir kul o kunna gymma tsm :)
Jag invigde ju mina träningskläder idag också! De var jättesköna och satt perfekt!
Imorogn är jag ledig så då blir det formodligen lite gym och lite simmning å! Vi får se vad jag känner för imorgon :) 
Här är bild på träningskläderna :)!
 

träningskläder

jag o Nattis svängde förbi Kupolen efter skolan och jag köpte en ny träningsoutfit! Kände att det verkligen behövdes då mina träningstights har blivit för stora! är jättenöjd med köpet och ska inviga dem idag! glad chey :)

Lunch


sallad <3




motivation, SM, mat

nu var det väldigt länge sen jag skrev! har vart helt omotiverad till att dieta, träna och har därför inte heller haft någonting att blogga om!
ska köpa gymkort på 24/7 i Hedemora när pengarna börjar rulla in och då drar hårdträningen igång! det ligger precis bredvid Martin så anledningen att de e för kallt för att gå till gymmet kommer inte finnas! La nu märke till att jag skrev Martins och inte 'hemma'.. hmm :S
är på väg till SM i Falun, mamma o Pär tävlar med draghundarna o jag e handler i kylan huvaligen, inte min grej! men jag spelar duktig dotter och mamma blir skyldig mig en tjänst så de e ju inte helt ovärt ändå!
ikväll ska bubbis o jag försöka tillaga en grekisk sallad vilket jag ser fram emot! spännande med nya nyttigheter!

sexigt osminkad i bubbens underställ

bakfylla

Gårdagen bjöd på shots, vin cider och lite annat smått o gott! Blev rätt skapligt knall och hade en jätterolig kväll med Martins o en massa folk (:
Dagen bjuder på bakfylla.
Inte lika roligt !
 

Morgonstund har guld i mun

Igår fyllde bubben 25år o idag ska vi fira honom hemma hos hans mamma med lite släkt :)
Grattis bubbis


Jag är stark!

Har idag blottat mig själv.
Skulle hålla tal i Svenska C och jag visste inte alls vad jag skulle hålla tal om, det skulle antingen vara argumenterande, informerande eller nått annat. Hade väl funderat på om jag skulle berätta nått om mig själv, så som de flesta hade gjort. Efter många om och men och återvändsgränder och ångranden och ombörjningar i mitt huvud bestämde jag mig. Jag skulle berätta om mina föräldrars skilsmässa och hur den gjorde mig deprimerad, hur ingen såg det förutom min dåvarande mentor och hur jag fick ätstörningar och hur jag senare tog mig ur allt men fortfarande har ärrbildningar på min själ. Hur mitt X skämtade om min kropp, att han hellre sov på soffan än i sängen med mig (efter att han självklart fått ligga med mig) hur jag åter fann hoppet om att jag duger och sakta men säkert jobbat mig fram tills där jag är idag. Hur min älskling egoboostat mig upp flera trappsteg och hur jag faktiskt idag känner mig lycklig och fin!
Det var riktigt jobbigt att lämna ut sig på det viset men jag kände att jag ville och att tiden var inne att "komma ut" lite med det. Jag darrade nog genom hela talet och jag fick stanna några gånger och andas för att inte brista i gråt. Det var ritkigt skönt att berätta om det för fler än Louise och Martin, en sten har lossnat från mitt bröst och jag känner mig stolt och väldigt modig!
J a g  ä r  s t a r k ♥

i morgon

Lights will guide me home
And ignite my bones
And I will try to fix me


blää

Är så otroooliiiiiiiigt trött på skolan
 
 

läxor och säng

Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med en skitstor Turism-uppgift om Kina! Kul att Turism är ett trevligt ämne, annars hade jag nog brytit ihop! Ska försöka somna tidigare än jag gjorde igår vilket var kanske vid 11, sov så sjukt gott och länge och har kännt mig väldigt pigg idag, trots att humöret vart på sniskan. Tycker i alla fall att jag spelar bra och smörigt när jag har cpdagar. Har i alla fall inte hamnat i bråk idag, igår bråkade jag lite med en lärare då jag också hade en dålig dag... får se hur jag mår imorgon! Puss och godnatt
 
 

armhävning nr 1

Ville inte ut i det kyliga vädret så jag tänkte att jag skulle styrketräna lite hemma istället, körde igång med sittups och plankan å sånna där saker. Efter ett tag tänkte jag att jag kanske ska försöka mig på en riktig armhävning. Det här är lite pinsamt att erkänna men jag antar att jag inte är den enda i världen här som aldrig har gjort en riktig armhävning. Har ställt upp för det och börjat böja armarna, kommit ner ngn cm å sedan ramlat ihop i en hög på golvet. Kan glatt meddela att jag inte längre tillhör den gruppen människor! Jag kan göra ritkiga armhävningar!
Det känns rätt amazingggggg, dvs att dagen är rätt så räddad!
 

urk

den här dagen kommer gå till historien på skitdåliga dagar. känner mig skitful. skittjock. skitäcklig och skitfuuuuuuuul.
vill bara hem till bubben som envisas med att tycka att jag e fin även fast jag inte sammtycker.

mindre

det är konstigt hur ens tankegångar fungerar egentligen. jag har gått ner 13 kilo, har mindre klädstorlekar än förr, fått mindre midja o allt sånt där... men ändå känner jag mig sällan mindre än min startvikt... jag tycker ju att jag själv borde se mig själv som mycket mindre än förut men jag har svårt för att se det. hmm... ska fortsätta träna å försöka bli 'tightare'

Godmorgon

Idag tar det verkligen emot att gå till skolan. Inte för att jag är speciellt trött utan för att jag helt enkelt inte vill! Jag är så mothafukking tired på UF som jag faktiskt blivit påtvingad eftersom att handelselever är de obligatorisk för... Hej jag går turism så vrf ska det drabba mig? Idioter !
Inge illa menat mot gruppen.


Lunch


Joggning

Stack ut och sprang i morse medan Martin fortsatte sova! Har sån sjuk träningsvärk men de e samtidigt så sköööööönt! Jag har äntligen kommit igång så nu hoppas jag att det inte blir allt för kallt framöver så jag kan fortsätta! Summering av springturen: först ville jag verkligen inte men tvingade mig själv, orkade inte i börjar kändes det som så sa till mig själv "du får stanna o andas vid ålderdomshemmet" när jag väl kom dit sa jag till mig själv "du har klarat det hit nu fortsätter du" vilket jag gjorde! Nöjd? Ja!


Maaaat


Årets första

Morgonen bjöd på årets första springtur! Sprang 2,5km helt utan stopp, kändes verkligen i kroppen att jag gått ner 12 kilo! gud vad lätt jag kändes! Dock fick jag peppa mig själv till tusen för att inte stanna flera gånger men trots det är jag otroligt nöjd och stolt över mig själv! :)


Motivation

Ett bra sätt att hålla motivationen uppe eller att få ny motivation är faktiskt att titta på bilder, läsa bloggar, läsa om olika nya roliga träningssätt eller faktiskt bara köra igång. Ibland e de bara pain in the ass men va fan, man blir så mycket gladare i slutändan om man gör det!


Motiverande bild


Vilodag D:

Idag är en vilodag ifrån tränandet, har överansträngt mig så pass att jag är uppsvälld i jumsken, det gör även ont. Jag tycker att det är lite jobbigt med vilodagar, jag vill ju träna... vill nå mitt mål, vill inte ta de lugnt! Men det kommer bara bli värre om jag fortsätter. :C  ....kanske kan träna överkroppen iaf?
 

klar för dagen!

Har nu gått runt hönsan med ryggsäcken på ryggen! Det känns i vaderna, benen, rumpan, ryggen och axlarna att jag har haft extra vikt! Gud så skönt o vara hemma igen haha, hade verkligen egentligen inte lust alls att gå ut och gå i kylan ensam, all by my self
Nu väntar en kopp te, slutet på O.c-avsnittet jag är på och sen den efterlängtade duschen!
 

promenaaaaaaaad

Ska försöka tvinga mig ut på en promenix nu... har verkligen inte alls någon motivation, är trött o sliten. Vill duscha och vila framför O.C....
 Vill ha hennes onepieceaecacaecdfdmdfdsadf

mat....

kul. fanns noll protein i matsalen. H8 vegitariska dagar! tur att jag hade med mig en nödsoppa

konstig dröm

satt i ett klassrum med klassen och det var genomgång. råkade sätta på musik på min mobil och då blev alla klasskamrater JÄTTEARGA på mig. senare ställde sig Martin o skulle redovisa. han var jättenervös och darrade, några börjjade håna honom bakom hans rygg. då blev jag så arg så jag slog dom.
senare kastade min pappa ut martin genom ett jättehögt fönster. hörde hur Martin landade och skrek av smärta. jag sprang gråtandes ut till honom. fylld av panik. martin låg och kved och hade ont i benet. mins inte vad vi gjorde sen men det var riktigt jobbigt o se Martin ha sån smärta :I

Glad morgon

Ställde mig på vågen i morse, såg hur siffrorna bläddrades uppåt... Ska den inte stanna snart?
Den stannade väl tillslut. På ett kilo lättare :D då har jag börjat gå ner igen, beror det på min lilla koständring? Min viktväska? Promenoxena? Ellerkanske kombinationerna :)
Innan jag vägde mig stod jag faktiskt framför spegeln i underkläder och gav mig själv komplimanger och sög in dem rejält! Jag e på G nu!


Ryggsäck

Idag ska jag konka med mig en 6kilos ryggsäck hela dagen! Detta lär väl få kroppen o tro att jag väger6kilo mer och bygga muskelmassan efter den tyngden. Alltså blir jag starkare huh ;)


Skola

Imorgon börjar skolan igen, känns försvånandsvärt pirrigt o kul! Orkar egentligen inte huhuhuhu...
Imorgon ska jag också testa vikter i ryggsäck o gå runt å bygga muskler medan man gör vardagssaker! Ska bli intressant! Ska också till kupolen en snabbis och hem till min gamla lya och spana lite i packlådorna!
Nu ska jag försöka somna bredvid snarkmummriken ;)


soppor

nu ska jag ner till hud o kroppsboden o köpa nya soppor! e så jävla irriterad, varför går jag inte ner i vikt längre :I får nog trappa ner matfronten lite å se om de r det!

Sömnlös

Kan inte sova! Tittade på en skräckfilm som jag inte vågar berätta om. Ligger o tänker på die antwoords låtar och den där gula bhn hon hade i musikvideon... Är helt frälst av båda! Har sökt runt som en galning förgäves... :c finns inte :c


Vart kan jag hitta denna?

Någon som vet vart man skulle kunna hitta en sån här bh??
 
 

Väst

Den här vill jag få i present av någon!!!
Mamma? Pappa? Bubben?


Promenix

Har tjatat mig till att Martinpartinaka gå en promenad med mig! Here's my outfit ;)


Die Antwoord

Igår visade Teddie det här sköna bandet o jag måste säga att jag är helt frälst! Den där tjejen är så jävla grym! Å Jag förstår inte hur någon så där liten o söt kan se så kaxig ut! Jag vet inte om jag tycker hon e läskig eller snygg mest.
.
 

Haha

Tänk er att diska... Med tre extra kilo på varje arm! De e precis vad jag har gjort! (Martins knäppide inte min) ^^


Träna

Ska bli fett beach2013 med de här handlarna ;) haha ärligt så orkar jag knappt lyfta dem :(


Gamla jeans

Hittade de här gamla goingarna!
Funderar på att börja använda dem igen ... Dock så vet jag inte riktigt om jag tycker de sitter såååå snyggt... Vad tycker ni/du?


skönt

känns skönt att krypa ner i sängen bredvid Martin! Jag hör hemma här bland snusningar från en nysomnad väldigt älskad pojkvän


Snart klar

Efter två dagars städning och ihopplockning verkar det som att min lägenhet i stort får plats i 6 stycken kartonger, då är inte möbler/instrument inräknat!
Hittade det här halsbandet när jag gick igenom vilka smycken jag tycker är värdefulla för mig och vilka jag kan lägga undan. Det är mitt födelsehjärta, ett litet guldhjärta med "Amanda" ingraverat i det! Älskar det!
Snart kommer Martin hit och honom ska jag sätta i arbete må ni tro ;) Har kanske 6 påsar med skräp + en sån där stor svart sopsäck! Sen har jag gömt massa flaskor i ett skåp från ett fåtal misslyckade fester och de lär jag få ut här ifrån på nått vis!
Hedemora Bostäder hade tydligen ringt till Martin men han skulle berätta vad dom sa när han kom hit så jag är nyfiken :3 hoppas det är en billig 2a med rätt läge som är superfin med ballkong, tvättmaskin och diskmaskin... pfffft klart de inte e de e ju drömlägenheten o den drömmen lär ju inte gå i uppfyllelse, men kanske iaf en fin tvåa med balkong med rätt läge? de vore inte så dumt! :)

egopics från 2010-2011

Råkade leta i min externa... massa egopics till döddagar :)!

 
 

övernattning

ska sova i min gamla lägenhet nu! Utan Martin, helt själv.... eller inte helt själv, har ju Nalle, Nallis, sötnöt. min andra älskling !
vi två ska krypa ner i sängen och titta på OC tillsammans :)
det förtjänar jag efter en hel dag av nerpackning av lägenheten!





nu börjar det bli tomt












i Borlänge

nerpackning och städning pågår :)



nytt snart

ska förmodligen till Borlänge imorgon och städa o packa ner saker från min gamla lägenhet, känns spännande och roligt:
här i detta öde Hedemora ska jag bo nu (: skönt o komma tillbaka!

before and now

hittade en gammal bild från p&l, satte den bredvid en nutida bild och woala ~ glad



sjukdag nr 134

Är fortfarande sjuk... så jävla tråkigt... man kan inte gör någonting för man har ingen ork ill någonting alls. Ska i dag försöka att inte anstränga mig speciellt mycket, bara ligga still i sängen och glo som en annan geek på O.C!
 
 
 

Omelett ala Amanda


lägenhet

Nu säger vi upp min lägenhet i Borlänge, så nu blir vi sambos 4-real :) ♥
Är så glad för att du finns, min fina, fina älskling! ♥

2013

Idag är det ny månad och nytt år ! Nu ska jag börja träna mer bli en bättre och trevligare människa, mer social och utåtriktad ( ska iaf försöka)
Här kommer lite bilder från igår när jag o Martin firade nyår hemma hos Liz och Markus :)