hittat laddaren

Hittade min datorladdare som mysteriskt var borta! Den låg under sängen!!!
 

Hej Martin, det här är pinglan du är tillsammans med!

 
Det är så kul att hitta gamla bilder, tänka "WHAT DA FAKKKKKK?!" liksom, hur såg jag ut hahah! Man hade ju otroligt bra smak, lol! Hahaha fick mig en liten egoboost! Från och med nu, varje dag jag känner mig ful, ska jag minnas de här bilderna och känna att "nja, så ful är jag väl inte ändå! " Avslutar med en nutid snygg bilder längst unders, som jämförelse på hur mkt snyggare jag är nu, egoBOOOOOOOOST! 
.
.
 
 
 
 




livet leker

Just nu är mitt liv alldelles förträfligt underbart perfekt. :)
Lite glada gamla bilder!

blåa händer

Funderar på om man borde bli orolig för min dåliga blodcirkulation, tror aldrig mina händer har blivit så här blåa förut... Louise som är normalfärgad och min hand som är lila-blå!
 

På Bar Gärning

Sitter och tittar på tv, på bar gärning heter programmet och jag blev så sjukt berörd. Programmet handlar om att man in public spelar upp en sketch tex, två homosexuella sitter och hånglar på ett café och en kille vid ett annat bort sitter och säger åt dem å sluta och att de är äckliga och så ser man hur folket runt omkring reagerar, om de säger till osv. sen interviuas de efteråt och får förklara varför de ingrep och vad de tänkte.
Sketchen jag reagerade så mycket på var när dom spelade upp mobbingsenario i en park, dom puttades jättemkt och sa elaka saker till slut var de en kvinna som ingrep, gick fram och sa åt dem, frågade efter namn och sa att hon tänkte ringa polisen osvosv... jag blev så hemskt glad att hon gjorde det och fick konstiga nostalgikänslor då folk har varit taskiga mot mig miljontals gånger under min uppväxt, kände hur ögonen blev tårögda och kände typ "varför har ingen gjort så där när jag har varit utsatt, så ska jag göra om jag ser någonting i framtiden"
Mobbing är inte okey PUNKT.
 

mardröm :s

usch, drömde att jag åkte bil jättefort i stockholm, de var inte jag som körde... han som körde bara gasade och gasade och tappade tillslut kontrollen och vi körde in i ett betongstaket. Han som körde hade inte bilbälte men det hade jag ochnär jag tittade till vänster så såg jag att han var helt borta (hade väl antagligen alltså flygit ur bilen i krachen) så känner jag hur det svider till i mitt vänsterben och jag tittar och har ett stort köttsår en decimeter under knäskålen. Jag tar upp mbilen och ska panikslagen ringa 112 men det går inte, och plötsligt sitter jag i en soffa och jag har fått en minneslucka efter krocken och fram tills dess. Jag ställer mig upp och stapplar ut ur rummet och förösker ringa Martin som inte svarar... senvaknar jag av att larmet ringer och är överlycklig för att de bara var en dröm och att sötnosen ligger där bredvid mig ♥

Ny dator

Nu bloggar jag för första gången på min älskade nya dator :') Än så länge är jag så jävla nöjd och jag älskar den till tusen!
 

ny Dator yaaaay

Sitter just nu i kön hos syon o väntar på min tur. Ska försöka byta till mig MatteB ... efter det ska jag dra till elgiganten o köpa en dator :') wiiiiiiii :3

outfit


det är tydligen vanligade med näsor

Kom och tänka på en sak som Martin berättade för mig för ett tag sedan! Att min näsa är lite udda... här har jag gått runt hela mitt liv o varit enormt stolt över att min näsa är så söt, inte för att jag tycker den är speciellt ful nu men trodde i allafall min näsa var normail till skillnad från resten av mig ;) lol! min näsa fortsätter där under och har en kant där inne ovanför läppen, det är tydligen vanligade med näsor som slutar direkt efter vingen, här är bild på mig, å under finns bild på en "normal" näsa!  (och ja, jag har ett munnsår på bilden)

hemma igen

Nu är jag hemma igen, det var riktigt trevligt och för ovanlighetens skull somnade jag igår på en gång när jag la mig! i vanliga fall blir man alltid vaken till 2 på morgonen för man är så rädd för spöken o mörkret å allt sånt!
-
Nu ska jag ta det lugnt, se på film, äta gott och bara myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysa!
äldre bild

födelsedagsfirande

Nu ska jag åka hem till mamma för hennes födelsedagsfirande! Ska bli kul å få träffa familjen igen, var länge sedan! Tillockmed Alf och Maddis (storebror och kusin) kommer vara där villket jag ser fram emot, sjukt länge sedan jag träffade dem!
Bild på mamma och Jack, tagen på Vätö förra året!

myskväll + mat + bloggtips

självklart har jag glömt överförings-sladden till kameran hemma hos Martin... så jag kan inte ladda upp bilder på det underbart goda sylta å rödbetssallad jag nyss åt! Planer för kvällen är mys, vindruvor och öppelburgare som jag blev tippsad om på en trevlig blogg http://enugglaimossen.blogg.se/ som jag tycker folk borde gå in och läsa på!
Det är äpple, banan och jordnötsmör! på hennes blogg finns bild tills vidare!
bilder på mig från innan ögonlocksoperatinen, jag fick förresten brev om att komma tillbaka till lassarettet där dem ska titta hur de har gått och då ska jag banne mig säga att jag då inte är nöjd !
ha en trevlig kväll ☺
 

trött

Städade undan det värsta och tog lite kort, men jag ãr för trött för att göra någonting nu! Så nu säger jag godnatt och sov gott!

scnyyygggg

Här kommer första bilden på mig, jag, hon framför tangentbordet!
En mycket bra bild på mig, tagen för allt för länge sedan! Piercing har jag ju inte längre, och längre hår har jag! Älskar evighetssjalen jag har på mig ävenfast jag använder den allt för sällarn!
-
hade tänkt städa lite n och sedan kanske ta något kort på hur det ser ut hemma hos mig, eftersom att alla är nyfikna på sånt! lol :)
Of Monsters And Men – Little Talks  <--- sjuk bra låt ♥

otursdag fast tur

Bara haft otur idag... men ändå glad att jag haft det - gick upp 6 och lämnade min sötnos kvar i sängen! När jag gick i tunneln blev fossingarna blöta, ohno... sen var första lektionen inställd så fick vänta i skolan, sen fick jag ingen skåpnyckel medan alla andra fick det. Så gick jag till vaktmästaren och det visade sig att jag lämnat in fel nykel än vad det stod på mitt kontrakt, eftersom jag bytte skåp med en kompis. Då skulle jag egentligen fått böta, men den snälla vaktmästaren fixade så jag slapp, sen fick jag den nya nyckeln. Den nya nyckeln gick till ett underskåp och jag ville ha ett överskåp tur eller otur så fungerade inte nycken och jag frågade snällt och gulligt om jag kunde få ett överskåp och då fick jag det! Nu ska jag hem och ta av mig de blöta skorna och värma mig, ta en värktablett och krypa ner i sängen. puss!

kvalitetstid med pojkarna

Men Usch, engelska c ãr inställt idag... som ãr första lektionen.... kul att jag hade kunnat ligga kvar i sängen två timmar till... men jag får ju iaf ha lite kvalitetstid med pojkarna i klassen

unken

Förövrigt kommer jag till skolan ofixad, i träningsbyxor och träningsskor...
Konstigt att man kan vara asful när man går till skolan och känna "men så ful ãr jag inte ofixad, rätt söt ändå" ungefär så som jag känner nu, men så fort jag sätter min första fot in genom hagagymnasiets portar kommer jag känna mig som äckligast, tjockast, sämst på skolan!... även fast jag innerst inne vet att så inte ãr fallet! Min röv ser ju najs ut i träningsbyxor! Lol :)

sjuklingAmanda

Nu kommer då jag bli förkyld... tåget gick från perrong 2 och i tunneln under tågen hade det blivit en flod.... dvs upp till mina anklar.... så mina skor ãr pissblöta och jag hinner inte hem o byta innan skolan när jag kommer till kära Borlänge, blöta fötter hela dan wohooo

frossa

Någon magsjuka fick jag inte, men nu ligger jag med tjockkläder i sängen och fryser som en galning!!!!!:(

sjukskriven

Har haft ont i magen sen igår kväll då Martin och jag var hemma hos två kompisar och en av dem började må illa och sen sprang in på toa o sen spydde. Jag och Martin flydde fältet och gick hem och åt vitpepparkorn som tydligen ska vara förebyggande mot magsjuka! Har sovit hela morgonen och nu börjar jag må bättre! Kul att sjukskriva sig tredje dagen i skolan! :D Just nu ligger jag i sängen och min geek till pojke spelar HoN x)

the xx ♥

klicka på x:et för att höra världens softaste låt. Tänk er, stoppa in öronpluttarna, ha otroligt mkt bas, sluta ögonen och slappna av! åhhhhh, att slappna av och bara ta det lugnt är underskattat! 

tåg

Passerar precis säter, jag älskar tåg. Det ãr mysigt att åka fort förbi kullar och träd. Mysigt! Man kan glömma alla bekymmer, som att jag inte kan vara mig själv i vissa situationer och hur Mycket jag än försöker hitta tillbaka till mig själv så går det inte, som att jag glömt bort hur man ãr normal... det känns jätteskumt..."ãr det nu man ska skratta??? ...ehh ... HA-HA-HA" ... måste försöka fixa det där!
Jag ãr på väg till Hedemora för att träffa min söta syster Louise (anledningen till att hon inte beskrevs som syster i inläggnummerettbeskrivningommigsjälv ãr för hon egentligen bara ãr min bästaste vän) det var längesen vi träffades och det ska bli riktigt kul att ses! Sen ska jag hem till min pojkvän, hihi det känns kul å säga pojkvän... blir så varmt o mysigt av det ordet, samtidigt som det inte riktigt har satt sig än... jag, har en pojkvän.... SAY WHAAAT?!
Det känns väldigt bra hur som hellst och snart har det väl sjunkit in också!
Nu ãr jag framme i Hedemora och ska sluta blogga! Ha en fortsatt trevlig dag :)

nått som gör mig glad:3


kär

En väldigt lycklig tjej är inte singel längre, och är ägare till röda rosor :,3

hmm

Ängslig, fundersam... wtf..

Beslutsångest

gud vad svårt de ska vara att välja kläder inför första skoldagen...
Vet inte om det kommer bli en shorts-dag idag... eller om jag ska satsa på lågbyxor... eller om jag i år ska skita i utseende, haha nej de kan jag inte! Kör nog på långbyxorna i alla fall!

hemma igen

Ligger i sängen, hemma hos mig, och dricker te. Sjukt avslappnanade att vara hemma! Har knappt varit hemma sedan P&L ! Har bott hemma hos Söt vilket har varit naaaaajs! Känns sjukt konstigt att vara ensam igen, ingen att prata med osv... får nog börja prata med mig själv!

Morgonpigg

Om cirka en timme kommer mamma och Pär och hämtar upp mig och Martin och cirkar 2,5 timme senare är vi framme i Norrviken på Vätö! Jag är inte alls morgonpigg som rubriken lyder, jag är JÄTTETRÖTT då jag inte kunde somna förns halv tre inatt! Ändå så vaknade jag åtta minuter innan alarmet gick igång som egentligen skulle väcka mig.
Gud vad jag ser fram emot det här!
såklart bjuder jag på bilder från förra året!
 

Provspela roligaste spelet!

Medan Martin tar en lite powernap efter jobbet så ska jag fördriva tiden med att spela Macinarium! Det är världens gulligaste spel, man får tänka extremt mycket för att man ska komma på vad man ska göra. Det ser kanske ut som ett barnspel men jag kan säga att det är det minsan inte!
Handlingen går väl ut på att man ska rädda staden från att bli sprängd samtidigt som man ska rädda flickvännen!
PROVSPELA DEMO

vätö imorgon :D

Imorgon ska jag, Martin, mamma och Pär till Vätö, gud vad jag ser fram emot det!!! Vätö ligger i Norrtälje skärgård och det ãr superfint där! Mormor och morfar hade sommarstuga på vätö när mamma var liten, senare flyttade dom dit pa heltid, så jag har också varit där massa som barn! Mamma och jag åker dit varje sommar, det ãr sommarens höjdpunkt. Det finns inte så Mycket att göra egentligen... titta på vätöberg, sitta vid bryggan, bada, cykla... bara massa soft saker. det är därför jag gillar det! Det ãr ett ställe att varva ner på!!

Jag fick APU på Hemköp, yiiiipie :)

Fick prata med två stycken som var nå chef-aktigt och dom var väldigt possitiva och snälla, frammåt. Villket också gjorde mig till frammåt och hade lätt för att prata! presenterade mig, tog i hand gick rakt på sak, svarade på frågor som vart jag tidigare haft APU. Det gjorde mig glad!
Nu ska jag försöka fräsha upp både mig och Martins lägenhet tills han kommer hem! vi kanske ska försöka oss på att laga lasange idag! :P

Håller på med en ny lista till Spotify, skicka gärna link här elr på facebook om ni vill tipsa om nått som låter som de är i rätt genere! :D
you got a feeling that you cannot hide
Jag och Elvis

paniken börjar hinna ikapp mig

Dagens V I K T I G A S T E är att dra ner till Hemkp och söka APU-plats (villket i stort sett är samma sak som prao) Om jag inte får APU där så vette 17 vad jag gör... man skulle ha fixat APUplats innan sommarlovet började och seg som jag är så har jag inte gjort det, även om tankarna varit där några gånger!
Men nu börjar skolan på Måndag och paniken börjar hinna ikapp mig, fan att jag jämt väntar rill sista sekunden!
MGMT – Electric Feel
Ny favoritlåt!


Bakisprat

Igår firades att Martin fått en 100% tjänst innom jobbet (grattis, grattis, grattis), så nu sitter jag här lite småbakis, medan Martin fortfarande sussar så sött i sängen, och funderar på om jag ska äta lite chokladpuffar till frukost... eller om jag ska hoppa över frukosten helt! haha ilandsproblem :)
-
Gif från i vintras! Det är så här det ser ut när man löser rubikskub 2x2x2 om man helatiden håller den i samma vinkel.

Det här är alltså min nya blogg, välkommen, - tack!

Eftersom jag har startat en ny blogg så borde jag nog presentera mig på nytt också!

Jag heter Amanda Carlsson
och är född år 1994, alltså är jag i år 18 år!

Jag bor i Borlänge nästan Centrum och jag går på Hagagymnasiet där jag läser Turism och Resor, villket är en inriktining på Handelsprogrammet. 

Jag gick Estet-musik 7-9 i Hedemora på Vasaskolan, även om jag är musikalisk så har detta intresse runnit ut lite i sanden. Jag spelar nästan aldrig nått längre, men det är kul att kunna spela instrument så jag ångrar inte åren på Estet!

Mina föräldrar är skiljda, mamma har ny man så jag har fått två styckern småsyskon på köpet. Jag har en storebror också, från en av mammas tidigare förhållanden.

Min pappa är så vitt jag vet singel, han är världens snällaste.

I sommras jobbade jag på LSS-en i säter som Assistent och Ledsagare, det var väldans kul!


Kan slänga in en 10-frågor om mig själv

Namn? - Amanda

När fyller du år? - 8 Juni

Några piercingar? - har haft i läppen och i näsan

Vad har du på dig just nu? - Munkjacka, bh, Linne, Träningsleggins-byxor, trosor, strumpor

Vilka/vilken årstider är bäst? - Sommar & höst &vår

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Man vaknar av sig själv och funderar på villken konstig dröm man hade, vänder sig om och myser lite med sängsälskapet sen går upp och äter frukost. Att inte behöva ställa något alarm är ljuvligt.

Vad tycker du mest om hos dig själv? - jag har några fräknar som sitter på ovanliga ställen på kroppen som jag är väldigt nöjd med :P

Vad är du bra på? - Jag är bra på att spela gitarr, piano, sjunga, html-koder, photoshop osv

Vem älskar du mest på denna jorden - Mamma och Alf (storebror) och Papi ♥

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Hellst med någon, gärna så man får trängas lite .

(min gamla URL - http://www.ahmandiis.blogg.se )